Vodeći dvojac na (laganim) gostovanjima

24. kolo 1. Lige FBiH

Vodeći dvojac na (laganim) gostovanjima

Danas se igra svih osam utakmica 24. kola 1. Lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Vodeći dvojac, koji vodi glavnu riječ u borbi za ulazak u elitu, u ovom kolu odlazi na, barem na papiru, lagana gostovanja.

Prvoplasirani tim Metalleghea će gostovati u Ljubuškom, gdje će se sastati sa fenjerašem Slogom, dok će Zvijezda u Sanskom Mostu odmjeriti snage sa Pogrmečom, koji je pretposljednji. Metalleghe ima bod više od Zvijezde i pitanje je hoće li se situacija na vrhu promijeniti nakon ovog kola.

Od ostalih utakmica, Jedinstvo će u Bihaću igrati protiv Bosne, dok će Bratstvo na svom terenu dočekati Goražde. Orašje će ugostiti ekipu Novog Travnika, dok će se u Banovićima sastati Budućnost i Čapljina.

Branitelj i GOŠK će u Mostaru odigrati mali hercegovački derbi, dok će u Kaknju smage odmjeriti Rudar i Radnički.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sve utakmice 24. kola 1. Lige Federacije Bosne i Hercegovine igraju se danas s početkom u 17 sati.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije