Na početku sezone bio u u centru kladioničarskog skandala: Vejnović u Modriči

Zvanično pronašao novi klub

Na početku sezone bio u u centru kladioničarskog skandala: Vejnović u Modriči

S. Mlaćo

Novo pojačanje u FK Modriča, člana Prve lige RS, je Nemanja Vejnović.

Vejnović u Modriču dolazi iz FK Zvijezda 09 gdje se nije naigrao.

Naime, u prvom dijelu sezone upisao je tek dva nastupa. Šansu je dobio u prva dva kola protiv Mladosti Doboj Kakanj i Sloboda Tuzla, a zatim naprosto nestao iz kadra. Bio je i dio kladioničarske afere u kojoj je optužen da je sa Ibrahimom Škahićem uplaćivao na kladionici protiv svog kluba, te ostvario novčanu dobit.

Vejnović nastupa na poziciji stopera i sigurno će biti pojčanje za Modričane koji se nakon prvog dijela sezone u Prvoj ligi RS nalaze na devetom mjestu.

Ovaj klub su do sada pojačali Srđan Todorović, Petar Mrđan i Igor Stepančev.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Drugi dio sezone Modriča će otvoriti domaćim susretom protiv FK Tekstilac.

Za kladioničarski skandal optužio trenera

"Nevjerovatno... Optužbe koje mi se stavljaju na teret nemaju veze sa istinom. Nemam veze s tim, pa spreman sam ići i na poligraf, sud, policiju... bilo gdje, samo da se dokaže da sam nevin. Sve je to iskoristio trener Milan Đuričić kako bi oprao sebe za loše rezultate", kazao je Vejnović za SportSport.ba početkom septembra prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti