FK Zvijezda 09 bolji od crnogorskog Arsenala

Prijateljski meč

FK Zvijezda 09 bolji od crnogorskog Arsenala

Fudbaleri Zvijezda 09 su upisali novu pobjedu u prijateljskim duelima. Danas su, naime, sa minimalnih 1:0 savladali crnogorskog drugoligaša, FK Arsenal Tivat.

Treneri dvije ekipe su današnju utakmicu iskoristili kako bi "isprobali" sve igrače koje imaju na raspolaganju, a Zvijezda 09 je većim dijelom susreta bila bolji rival i na kraju slavila trijumf.

Pobjedonosni gol za ekipu iz Etno sela Stanišići je postigao Mile Filipović.

Narednu provjeru Zvijezda 09 ima protiv ekipe Inđije. Ovaj susret je zakazan za utorak, 12.2., na stadionu Etno sela Stanišići.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored duela sa Inđijom zakazana je i prijateljska utakmica sa Podrinjem koja će biti i generalna proba Zvijezde 09 za nastavak prvenstva. Duel Zvijezde 09 i Podrinja bi se trebao odigrati 16. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi