Vojo Ubiparip se nakon dva mjeseca vraća na Grbavicu?

Kontaktirali smo srbijanskog napadača

Vojo Ubiparip se nakon dva mjeseca vraća na Grbavicu?

E. Čaušević

Srbijanski napadač Vojo Ubiparip na kraju prošle sezone napustio je ekipu Željezničara nakon što se nije uspio dogovoriti s klubom oko nastavka saradnje.

Ubiparip je u Želju stigao kao slobodan igrač početkom oktobra prošle godine nakon epizode u poljskom Gorniku. Ovaj 30-godišnji napadač brzo se izborio za mjesto u prvoj ekipi Plavih, a u prošloj sezoni za Željezničar je odigrao 25 utakmica u svim takmičenjima postigao je devet golova i upisao šest asistencija.

S klubom s Grbavice potpisao je tada saradnju do kraja tekuće sezone i očekivalo se da će ostati član ove ekipe. Međutim, na kraju prošle sezone Željezničar je saopštio da Ubiparip više nije član ovog kluba, te da ekipu napušta kao slobodan fudbaler.

Ubiparip je i dalje bez kluba, ali se špekuliše da će se nakon samo dva mjeseca ponovo vratiti u Željezničar. Odlučili smo kontaktirati ovog napadača po tom pitanju, ali on nije želio ništa da potvrdi niti demantuje oko eventualnog povratka na Grbavicu. No, kako kažu gdje ima dima ima i vatre.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mokekemo
Je*e nas neko ovdje ahhahahahahahahah
24 6
mlacenica1
Trazio lovu i nije se dogovorio. Sad kad nije nasao drugi klub, vraca se podvijena repa. Bravo cvrstim pregovaracima, mislio je oderat klub, sad nek igra za sicu, bolje mu je da igra I dzabe nego da pauzira sezonu
18 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi