Vojska u Rominom trening centru

Uočene bombe iz Drugog svjetskog rata

Vojska u Rominom trening centru

E. Škorić
Teme:

Roma je na tlu svog trening centra u Trigoriji uočila bombe iz Drugog svjetskog rata, pa je o svemu obavijestila italijansku vojsku i njihov tim za eksplozivne naprave.

Eksplozivni uređaji pronađeni su zakopani u travnjaku i uočeni su tokom radova na izgradnji novih terena u kompleksu.

"Ovo se ne događa svaki dan", poruka je Rome uz fotografiju na kojoj se vidi kako vojnici vade iz zemlje bombe, kojih je navodno bilo oko 20.

"Veliko hvala talijanskoj vojsci i njihovom odredu za bombe, nakon što su ove sedmice sigurno i uspješno uklonili brojne uređaje iz Drugog svjetskog rata iz klupskog trening centra u Trigoriji!"

Potražite više informacija na temu Serie A:

Važno je naglasiti da je sve proteklo u najboljem redu i da niko nije povrijeđen tokom akcije vađenja bombi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Mora da su bombe porijeklom iz Kine
0 2
BlueBoys
Mamma mia.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi