Vojvodić: Dao sam svoj maksimum, hvala navijačima i igračima

Radnički ostao bez trenera

Vojvodić: Dao sam svoj maksimum, hvala navijačima i igračima

Sada već bivši trener Radničkog iz Lukavca, Darko Vojvodić potvrdio je u razgovoru za naš portal da napušta drugoplasiranu momčad Prve Federalne lige BiH, FK Radnički.

"Razgovarao sam sa predsjednikom kluba, Lovićem i rekao sam da više ne mogu. Mislim da sam da sam dao svoj maksimum", rekao je Vojvodić te je priznao kako je utakmica protiv Viteza doprinijela njegovoj odluci. 

 

"Ta je utakmica doprinijela. Što se tiče same utakmice, frustriran sam dešavanjima. Sudija je izgledao smiješno i to je doprinijelo prekidu. Također, moj igrač Redžić je postupio maloumnom i degutantno i dobio je crveni karton. Da smo bili kompletni on ne bi ni igrao tako da ga ne mogu kriviti. Umjesto da se dokaže on je utakmicu gurnuo u potpuno drugačijem pravcu", priznao je Vojvodić te je iskoristio priliku da se zahvali navijačima i igračima koji su pomogli da ekipa iz Lukavca dođe u priliku da se bori za ulazak u Premijer ligu.

 

"Zahvalio bih navijačima koji su uvijek davali podršku. Tu isključujem huligane. Siouxi su zaista najbolji navijači", rekao je Vojvodić te je na kraju dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

"Zahvalio bih se i igračima koji su pomogli da uradimo nešto zaista nevjerovatno. Došli smo od pretposljednjeg mjesta na tabeli do samog vrha, a ne zaboravimo da se radi o istim igračima koji su igrali u Kantonalnoj ligi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.