Vojvodić: Fali nam još igrača za Premijer ligu

Trener Olimpika nakon utakmice s Travnikom

Vojvodić: Fali nam još igrača za Premijer ligu

Novu provjeru u sklopu priprema za narednu sezonu Olimpik je imao danas u Travniku.

Sarajevski tim je na Piroti remizirao s Travnikom odigravši 1:1, a ovaj susret dao je Darku Vojvodiću dodatan uvid u igrački kadar koji će, kako je rekao, morati biti osnažen.

"Najvažnije da smo igrali. Prošlu protiv Novog Travnika nismo i to se osjetilo. Teren i vremenski uslovi nisu bili najbolji. Očigledno je da nam fali još igrača za Premijer ligu jer s ovim rosterom ne možemo. Fali nam jedan-dva igrača prema naprijed, težit ćemo ka tome. Danas se vidjelo da nema Dujmovića, Ojdanića, Ramića", rekao je Vojvodić nakon utakmice, pa se osvrnuo na pripreme:

"Radimo dobro na Vlašiću, a kad radite dobro, u ovom periodu ne možete dobro ni igrati. Ono što je najvažnije, jeste da nema povreda. Svi su dobili šansu, a rezultat je skroz u drugom planu", istakao je trener Olimpika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrači Olimpika će na Vlašiću raditi do nedjelje, a u narednim danima bi trebali odigrati prijateljske utakmice još protiv Goražda i Slobode.

Promo

Top Komentari

JJ90
Vi ćete nazad u federalnu.
3 1
Grohot
kakav si s gudrom, jesi se namirio za zime?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi