Vojvodić: Moramo se ponašati liderski i pobijediti

Trener Zvijezde za SportSport.ba

Vojvodić: Moramo se ponašati liderski i pobijediti

Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca sutra igraju odlučujući meč za plasman u Premijer ligu BiH i to u gostima kod Čapljine.

U slučaju remija ili poraza u Čapljini i pobjede Metalleghea u gostima kod Goražda, ekipa Zvijezde ostala bi bez plasmana u elitni razred bh. fudbala, ali o tome ne razmišlja mnogo trener ove ekipe Darko Vojvodić.

"Mi smo lideri na tabeli i moramo se ponašati liderski. Preostaje nam da pobijedimo Čapljinu u gostima i da uđemo u Premijer ligu. Izuzetno cijenimo Čapljinu, ali smatram da je naš motiv sutra mnogo veći nego njihov i da ćemo ostvariti pobjedu", rekao je Vojvodić za SportSport.ba.

Osvrnuo se i na nadanje igrača i stručnog štaba ekipe Metalleghea da bi Zvijezda mogla 'kiksati' u posljednjem kolu. 

"Mene oni uopšte ne zanimaju. Nije mi bitno šta oni misle u ovom trenutku. Njima njihovo - nama naše. Oni također imaju veoma težak meč u gostima kod Goražda i također moraju razmišljati i o njihovoj pobjedi", poručio je strateg Zvijezde.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvijezda na tabeli 1. lige FBiH ima bod prednosti u odnosu na Metalleghe i pobjeda ih sigurno vodi u Premijer ligu BiH.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi