Vojvodić: Ne planiramo ispasti iz Premijer lige

​Trener NK Travnik

Vojvodić: Ne planiramo ispasti iz Premijer lige

D. Vejo

Trinaestoplasirana ekipa Travnika dobrim rezultatima u drugom dijelu Premijer lige BiH želi ostvariti zacrtani cilj, a to je bijeg iz opasne zone. 

Izabranici trenera Darka Vojvodića ulažu sve napore kako bi se tokom pripremog perioda maksimalno spremili za utakmice koje predstoje.

"Pripreme smo počeli prije nekoliko dana. Za sada radimo kod kuće u Travniku sve do petog februara kada odlazimo na drugi dio priprema u Makarsku. Zadovoljan sam zalaganjem igrača na treningu, jer na njima vidim i želju i volju da dobrim partijama u nastavku, obezbjedimo opstanak", rekao je za SportSport.ba trener travničke ekipe, Darko Vojvodić.

Fudbaleri Travnika, uprkos stanjem na tebili nisu klonuli duhom, te tako puni samopouzdanja ulaze u bitku za opstanak.

"Ne planiramo da ispadnemo. Atmosfera u timu je i više nego odlična. Na svu sreću nema povreda, svi su zdravi i orni da postižu uspjehe. Mislim da mjesto na kojem smo sada nismo zaslužili i zbog toga u nastavku moramo da to i dokažemo. Svaka utakmica nam je kvalifikaciona", dodao je Vojvodić.

Na Piroti su pored trenutnih igrača, stigla i neka nova imena.

"U klub su tokom prelaznog roka stigli još četiri igrača. To su Asim Zec, Mario Mornar, Miloš Bakrač i Anel Čurić, za koje mislimo da svojim igračkim kvalitetima mogu pomoći našem timu", kazao je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već u prvom meču nastavka, ekipa trenera Vojvodića ide na Bilino polje, gdje će kao gost da se suprostavi ekipi Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije