Vojvodić o žrijebu: Imamo i mi neke šanse

Olimpik protiv Širokog Brijega

Vojvodić o žrijebu: Imamo i mi neke šanse

Fudbaleri Olimpika nisu imali sreće u današnjem žrijebu.

U zgradi N/FSBiH danas su izvučeni parovi četvrtfinala Kupa BiH, a u ovoj fazi takmičenja sarajevski tim će se, voljom kuglica, sastati sa Širokim Brijegom.

Trener lidera 1. lige FBiH Darko Vojvodić izjavio je kako se njegov tim neće unaprijed predati.

"Mogli smo proći malo bolje, a mogli smo i gore. Široki Brijeg je favorit u ovom meču, ali svakako da i mi imamo neke svoje šanse i koliko god oni ne odgovaraju nama, siguran sam da i mi nećemo odgovarati njima. Imamo i mi neke šanse za prolazak", istakao je Vojvodić.

Olimpiku ova utakmica dolazi prije početka proljetnog dijela sezone u 1. ligi FBiH i tu trener Olimpika vidi određenu prednost za Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Neće biti problem što će oni odigrati dvije jače utakmice, dobro je za Široki Brijeg što će imati dvije dobre provjere do te utakmice, a mi nećemo. Ipak, to je 90 minuta i nikad se ne zna šta može biti", kazao je Vojvodić.

Četvrtfinalne utakmice su na programu 4. marta.

Promo

Top Komentari

DanGraf
Dok ne angaziraju Franju Rackog u spicu napada, nema nista na Pecari.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi