Mladi Tabaković sa prvim timom Olimpika: Svaki trening naučim nešto novo

"Čast mi je trenirati sa igračima poput Zebe, Osmanovića, Stojanovića..."

Mladi Tabaković sa prvim timom Olimpika: Svaki trening naučim nešto novo

Talentovani 17-godišnjak Aid Tabaković je dobio priliku trenirati sa prvim timom Olimpika, a možda mu trener Darko Vojvodić u drugom dijelu sezone pruži i priliku za debi u seniorskom fudbalu.

Dobrim nastupima u Omladinskoj Premijer ligi BiH ovaj junior je na sebe privukao pažnju šefa struke prvog tima Olimpika Darka Vojvodića, koji ga je odlučio priključiti ekipi i povesti na pripreme u Međugorje.

"Za mene je prije svega velika čast i obaveza što sam dobio priliku da treniram sa igračima poput Zebe, Osmanovića, Stojanovića, Handžića i ostalih igrača, koji su velika imena bh. fudbala. Jesenas sam im dohvaćao lopte, a sada imam priliku trenirati sa njima i učiti od njih. Moram se zahvaliti svima u klubu, trenerima i saigračima na tretmanu koji imam", izjavio je mladi krilni fudbaler kluba sa Otoke.

Tabaković, koji je i juniorski reprezentativac BiH, je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema prvog tima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sve je u najboljem redu. Čini mi se da svaki trening naučim nešto novo i ovo je ogromno iskustvo za mene. Dobio sam priliku da igram u duelu sa Leotarom i to je svakako velika stvar za mene. Na meni je sada da opravdam njihovo povjerenje u narednom periodu", poručio je mladi fudbaler.

Top Komentari

MANIJACIHRASNO
?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti