Vojvodić: Protiv Gyirmota smo bili oslabljeni

Trener GOŠK-a

Vojvodić: Protiv Gyirmota smo bili oslabljeni

M. Maksimović

GOŠK iz Gabele se nije dobro proveo na meču protiv mađarskog Gyirmota koji je bio bolji s visokih 5:0.

Darko Vojvodić, ovog puta nije bio u poziciji poslati na teren najbolji tim, pa su izostali Petrović, Đajić, Ramić, Senić, Bošnjak i Mekić.

“Pružili smo šansu stoperu Petriću koji je na probi i nekolicini mlađih igrača da se dokažu. Drugačije bi bilo da mi imamo širok kadar, ali nemamo, pa sam neke igrače morao poštedjeti kako ne bi rizikovali povrede”, rekao je trener Darko Vojvodić.

Ističe da ekipa radi dobro u Novigradu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Naredni protivnik (Novigrad) je povoljniji i nadam se da bi taj meč mogao biti vjerodostojan pokazatelj  naših trenutnih mogućnosti”, rekao je trener tima iz Gabele. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti