Vojvodić saopštio lijepe vijesti, ali i emotivno primio poziv iz Tuzle

Osjeća se mnogo bolje

Vojvodić saopštio lijepe vijesti, ali i emotivno primio poziv iz Tuzle

S. Mlaćo

Bh. trenerski stručnjak Darko Vojvodić se oporavio od koronavirusa.

Vojvodić iz predostrožnosti još malo mora mirovati, no situacija je mnogo bolja.

Objavio je to i na svom zvaničnom facebook profilu.

Moram da Vas obavijestim i duboko zahvalim na ogromnom broju poruka podrske. Hvala.Dosta sam bolje i uspjesno se oporavljam", napisao je Vojvodić, te se dotakao i poziva koji je dobio iz Tuzle.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ono što me u srce dirnulo jeste poziv Dine Dropića sinoć čiji je otac, moj drug, moj navijač, moj rod nastradao od korona virusa. U svom tom bolu Dino mi je poželio oporavak. Dino dok je nas, Tuzle, Slobode, Fukara nikad nećeš biti sam. Ti si moje dijete, Spahino, čaršijsko, glavu gore, imaš na koga biti ponosan", dodao je Vojvodić u emotivnom istupu.

Posljednji angažman Vojvodić je imao u FK Olimpik.

Top Komentari

sslazio
Koliko je ovaj lik gotivan. Gdje god je bio nije se ustrucavao reci ono sto misli. Prosto je nemoguce imati neko lose misljenje o njemu.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi