Vojvodić: Uvjeren sam da protiv Zrinjskog nismo bez šansi

Šef struke Sloge za SportSport.ba

Vojvodić: Uvjeren sam da protiv Zrinjskog nismo bez šansi

S. Mlaćo

Danas je održano izvlačenje parova šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a jedan od zanimljivijih parova svakako je duel federalnog prvoligaša Sloge Simin Hana i aktuelnog prvaka naše zemlje ekipe Zrinjskog iz Mostara.

Šef struke Sloge Darko Vojvodić zadovoljan je žrijebom.

"Kada igrate sa prvakom i trenutno najboljom ekipom u BiH, znate šta vas čeka. Nismo mi tu bez šansi, imamo svoje adute i zadovoljni smo žrijebom. Drago mi je što smo izvukli Zrinjski, bit će to dobra utakmica", kazao je Vojvodić za SportSport.ba.

Pravi spektakl očekuje se naredne srijede u Simin Hanu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Mi imamo veoma dobru posjetu i zadovoljni smo, a tako će biti vjerovatno i protiv Zrinjskog. Ponavljam, Zrinjski je po svim parametrima najbolja ekipa u BiH, predvodi je igračka i trenerska legenda, a ja poznajem dobro Zrinjski s obzirom da sam prošle sezone gledao ih dosta puta. Bilo koja ekipa u BiH protiv nas nije stopostotni favorit i sportski se nadati", zaključio je Vojvodić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi