Borac završio pripreme, pa predstavio veliko pojačanje: "Da nastavimo gdje smo stali"
Foto - FK Borac

Pred meč s Austrijom i početak Premijer lige

Borac završio pripreme, pa predstavio veliko pojačanje: "Da nastavimo gdje smo stali"

Midhat Šljivak

FK Borac okončao je pripreme za novu sezonu koju banjalučki tim započinje neredne sedmice duelom u Konferencijskoj ligi protiv Austrije iz Beča. Tim Vinka Marinovića danas je u prijateljskom meču remizirao s Vojvodinom (1:1), a zatim je klub predstavio veliko pojačanje - Stojana Vranješa.

FK Borac remijem s Vojvodinom (1:1) okončao je pripreme za novu sezonu koja za tim Vinka Marinovića započinje narednog četvrtka duelom 2. pretkola Konferencijske lige protiv Austrije iz Beča.

Banjalučani u Novom Sadu gubili od Vojvodine od 54. minute. Strijelac za vodstvo domaćih od 1:0 bio je Đumić.

Ipak, Borac se spasio u 90. minuti. Mrežu Vojvodine pogodio je Pejović za konačan rezultat susreta.

Za Borac su od prve minute u ovom susretu nastupili: Ćetković, Kvržić, Čelić, Jokić, Herrera, Predragović, Barsky, Mihajlović, Cortes, Blagaić i Čavić.

Oglasi

Nakon ovog duela banjalučki tim je potvrdio dolazak velikog pojačanja. Kako se i najavljivalo novi član Borca postao je iskusni veznjak Stojan Vranješ (36).

Borac ga je predstavio na zaista odličan način uz fenomenalan video i poruku: "Da nastavimo gdje smo stali"...

...да наставимо гдје смо стали! 🔴🔵

Posted by FK BORAC Banja Luka on Thursday, July 20, 2023

Vranješ je ponikao u redovima Borca, a ovo mu je treći mandat u klubu s kojim ima i osvojenu titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je u dresu Borca odigrao 180 utakmica, zabio je 71 gol i upisao je sedam asistencija.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi