Stojan Vranješ i znakovita objava: "Protiv sistema"
Stojan Vranješ je na društvenim mrežama podijelio snimak svog gola uz zanimljivu muzičku numeru (Foto. Screenshot)

Fudbaler Slobode i zanimljiva objava

Stojan Vranješ i znakovita objava: "Protiv sistema"

M. Šljivak

Tuzlanska Sloboda danas je remizirala u Modriči kod Sloge Meridian (2:2), a bodom na kraju moraju biti mnogo zadovoljniji domaći koji su dva puta bili u zaostatku. Iskusni fudbaler Slobode Stojan Vranješ očigledno nije zadovoljan nekim stvarima koje su se dešavale i to je pokazao na društvenim mrežama.

Sloboda je imala prednost u Doboju sve do 85. minute meča proti Sloge Meridian. Međutim, domaći su došli do izjednačenja preko Nikolića uz proteste tuzlanskog tima koji smatraju da je golman Semir Bukvić fauliran.

Na društvenim mrežama oglasio se iskusni Stojan Vranješ. Iskusni 36-godišnji veznjak je uz poznatu pjesmu poslao jasan znak nezadovoljstva.

"Protiv sistema", poručio je Stojan Vranješ uz pjesmu Beogradskog Sindikata 'Moja sudbina' i snimak svog pogotka s današnjeg susreta.

Vranješ je očigledno odlučio nešto da kaže. Za mnoge je sasvim dovoljno rekao riječima koje je napisao, a i sami stihovi pjesme dosta kažu. Oni glase:

"Zašto pljujem ovaj sistem, valjda zato što je zao. Što od mene bježi lopov, kad od mene nije krao".

Oglasi

"Kako to da ispadne da uvijek nešto ja kontriram, da se osjećam revoltiran svaki put kada se pogledam. I opet vidim u ogledalu dijete, naivno, pred drugima..."

Je li veznjak Slobode aludirao na današnja dešavanja na meču protiv Sloge Meridian prosudite sami.

Stojan Vranješ je i s 36 godina jedan od najboljih veznih fudbalera lige. Veliko je pojačanje za tuzlansku Slobodu i nema dileme da bi on mogao biti ključni faktor u borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njemu je pogodak protiv Sloge Meridian ukupno drugi ove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a ima i četiri asistencije.

Sloboda je nakon 21. kola na pretposljednjem 11. mjestu tabele s 20 osvojenih bodova i ovom timu predstoji velika borba za opstanak, no u toj borbi su brojni timovi jer je razlika između posljednjeg Igmana i petoplasiranog FK Sarajevo samo pet bodova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MSOZ101
Vranješ da pozove novinara bilo kojeg i da ispriča o namještanjima utakmica fk borac, kako i gdje su dogovarani rezultati, padovi, penali i titule, nakon što tu ispriča sve što ima tek će onda biti relevantan da priča protiv sistema čiji je bio dio.
10 1
user1676371999
Imao si sansu da se bunis kad si igrao za sistem i uzeo titulu, sad tisu mazlume
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije