5

Komentari (5)

Mele
Zmislite napad Klosse Podolski Lewandovski da je odabrao da igra za svabe,.. Nebi Brazil dobio 7, nego 12 golova a Argentina 5 u finalu..Ovo je vrh kariere, na krovu Evrope, sa Poljskom nikad nece biti prvak...Zasluzena penzija za koju godinu..
Keno
nije odabrao poljsku zato sto hoce da bude prvak svijeta nego je odabrao zato sto je njegov narod i osjeca ljubav prema domovini, nije sve u trofejima
Hz rajvosa
Debilnih objava jutros šta je ovo!!!
Jupp
Lewandowski je najbolji napadac na svijetu, zadnjih nekoliko godina i zasluzuje zlatnu loptu! Ali ipak nista od dodjele ove godine..
Martial9
Grle se a vamo glume koronu I neke distance
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.