Aladin Isaković kapiten Mladosti nakon poraza na Grbavici

"Volim i ja Amara Osima, njegove izjave me baš opuštaju"

11

Komentari (11)

MLADOST
Bravo Isak, Bravo Mladost. Ubiše nas sudije i savez, ali jebat ćemo im mamu, samo polahko.
Icardi
Cuj brke, mangupski. Mozda je mislio da ce se neko sklonit pa da daju golove. Nema toga vise brko..Doduse jedino moj likCe ko ckepi odigraju sa igracem vise i izgube :)
Div iz šehera
Sta ti rade komisije ,komisije su zaspale ostale bez titule a gdje je ta titula, eno je kod divova, gorit ce Titova.
GAziJAA___
Dovoljno govori to da dva puta igraju na Grbavici, dva puta Mladost vodi i igra bolje, onda se umijesa sudija i cao djaci...EVA SARDINA KARCINOM BH FUDBALA...
dobojan90
Dvije utakmice tri crvena za mladost i jedan penal za selju :-D
casimiro
prvi crveni cist kao suza..kod nas navikli na seljakluk pa im ova nova pravila nikako da udju u glavu...sto se amara tice,on je netnalica,to je dokazano...a sta cemo sa penalom protiv sirokog koji nije sviran?u jako vaznoj utakmici.
doa075
sudije vas guraju citavu sezonu, da nemate te pomoci borili bi se za opstanak mali strumfovi
Nikoizniceg
zmijuga.loma
Seljacine ze vazda naloze kad igraju protiv Zelje kao da igraju protiv Reala
VelaHavle
Ljudi totalno opusteno igrali, u sta si ti gledao ? Po meni cak i nonsalantno... da nije bilo ove pljacke i da ste pobijedili rekao bih cak i da su vas pustili koliko su lezerno igrali
MLADOST
Šta se imamo ložiti protiv vas, spusti se malo i pogledaj u realu. Mladost je za klasu bolja od vas, ali ubiše nas sudije kartonima i penalima kad god igramo na Grbavici. Kakvo loženje ba. Ne znam kako vas nije stid bilo gledati i ovu i prošlu utakmicu. Sve ko fol SAVEZ NAPOLJE, ali kada se nepravda radi drugome onda šutite ko pičke. Što niste napustili stadion kada ste frajeri i kurci palci, nego ko avlijaneri uživali gledajući totalno neravnopravnu borbu i svršavali kontajući kako je Željo jak. Jebo vas vaš fudbal u prkno ono bolesno. I da, mama ti je seljačina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti