Voloder nastupa za U-20 tim Njemačke, a igrao je za BiH

Obratite pažnju: U Mariboru stanuje stoper reprezentativne kvalitete

10

Komentari (10)

Geneve
Ko se bude borio za ove preletace izdajice Habek mu ja mamu.
E.Car
Pa nemamo mi 1000 dobrih stopera da možemo reći ne treba nam. Tanki smo ko baslija i moramo se boriti za svakog igrača kao da je Ronaldo. I niko nije slab za nas, neko je spomenuo Hadzikadunica i rekao bih mu da je momak dobar, boljih nemamo od ovih što su tu bili.
EmirEmir111
Nemoj samo da bude dobar kao Hadzikadunic. Kolika je borba bila za njega, kao da je buduci Ramos, a ispostavilo se totalno suprotno. Nego ima dobar mladi stoper u Tuzla City-u Mustafa Šukilović, njega treba pozvati u repku.
Buzim83
Nadam se da griješim ali koliko se sjećam iz nekih primjera sportsko državljanstvo se može samo jednom promjeniti i ne može natrag. Možda je u tim mladjim uzrastima drugačije Al ima i logike da neko ne može svako 2 godine mjenjati državu. Ima primjer onaj Šimunović sta je prešao za nas pa se pokajao.
vedin
U fudbalu se samo jednom može mijenjati.
user1597698961
Ovakve vijesti se traze Mislim da stw nam mogli navesti za kosarku za par dana,u kakvom sastavu je ceska,kakva je bugarska ,kakva je litva
ghast0
SS BA OVO SE TRAZI!! TAKO PRIKAZUJTE NAM MOMKE!
user1582299751
Sigurno da je dobar, ali sam siguran 100% da nikad nece zaigrati za nasu reprezentaciju, a razloga je i previse...?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.