Klubovi pregovaraju, Pjanić čeka i šuti!
Foto - EPA

Gdje će na kraju završiti?

Klubovi pregovaraju, Pjanić čeka i šuti!

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (30) ima veliki broj ponuda za nastavak karijere.

Torinski Juventus pokušava 30-godišnjeg veznjaka iskoristiti u planiranim razmjenama, a bh. fudbaler se povezuje s Barcelonom, PSG-om i Chelseajem.

Pregovori s Barcelonom su stali nakon što je Arthur Melo odbio razmjenu, te nakon što katalonski velikan nije bio spreman da u suprotnom smjeru pošalje mladog Ansua Fatija, pa je sada najveći kandidat za njegovo dovođenje francuski prvak PSG.

Kako navodi poznati italijanski novinar Fabrizio Romano, PSG je više nego zainteresovan za dovođenje Pjanića. Oni su spremni na određene razmjene i navodno u zamjenu nude Argentinca Leandra Paredesa.

S druge strane Juventus bi radije defanzivca Marquinhosa ili Marca Verrattija. Pregovori između dva kluba uveliko traju i vidjet ćemo šta će se desiti u ovom slučaju.

Interesantno je svakako da Pjanić još uvijek nije pristao na odlazak u PSG. Još uvijek se nada da bi se posao mogao završiti s Barcelonom s kojim je već ranije dogovorio četverogodišnji ugovor vrijedan osam miliona eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je navodno u žurbi da što prije završi transfer bh. veznjaka. Ipak, sve ide za sada veoma sporo i pregovori su teži nego što se to očekivalo.

Također, pregovara se i sa Chelseajem o eventualnoj zamjeni za Jorginha i bit će interesantno vidjeti gdje će naredne sezone igrati bh. veznjak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi