Vraća se Premijer liga: Četiri susreta u subotu, dva u nedjelju

Susreti 8. kola, derbi u Mostaru

Vraća se Premijer liga: Četiri susreta u subotu, dva u nedjelju

S. Mlaćo

U danima vikenda nastavlja se Premijer liga. 

Igraju se susreti 8. kola, a četiri susreta zakazana su za subotu, dok su dva na programu u nedjelju.

Radnik će u Bijeljini ugostiti Zrinjski od 16:30 sati, dok u istom terminu igraju Čelik i Mladost.

Duel starih rivala Veleža i Željezničara igra se na stadionu Rođeni također od 16:30 sati, a isti dan Sloboda će u 20 sati ugostiti banjalučki Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kolo se završava u nedjelju.

Oba susreta igraju se od 19:30 sati. Sarajevo čeka Zvijezdu 09, dok se jedan od derbija kola igra na Pecari. Ove sezone neprepoznatljivi Široki Brijeg dočekuje zahuktalu Tuzlu City.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Kakav bola derbi u Mostaru ,igra prvi protiv zadnjeg od kad su to derbi utakmice
5 5
magistar
Najzanimljiviji za pogledati će biti Široki - Tuzla i Radnik - Zrinjski. Pratiće ih po par stotina gledalaca. Tipujem na domaćine. Imamo i dva duela starih rivala Velež - Željo, Sloboda - Borac. Tu je realno da gosti odnesu cijeli plen, uz dobru posjetu na tribinama, pogotovo u Mostaru. Sarajevo - Zvijezda i Čelik - Mladost ne privlače posebnu pažnju, tu je očekivati teške pobjede domaćina u oba meča.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi