Vraća se Serije A!

Završen sastanak

Vraća se Serije A! · Zvanično

A. Čaušević

Fudbalska sezone 2019/20 italijanske Serije A će biti završena na terenu!

Ključni sastanak održan danas je rezultirao dogovorom između predstavnika FS Italije (FIGC) i ministra sporta Vincenza Spadafore. 

Obje strane su se složile da će se Serije A nastaviti te je preostalo da premijer Giusppe Conte potpiše protokol kojim se dozvoljava nastavak takmičenja. 

Za sada su dvije opcije u igri, a sve će zavisiti od Coneteov dozvole za tačan datum nastavka. Bilo kako bilo Serije A će se nastaviti 13. ili 20. juna. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Preostalo je da se dogovore satnice mečeva, ali ono što je najvažnije sezona će se završiti prije augusta kako je UEFA to i planirala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
U italiji ko da je holokaust bio prije 2 mjeseca ali imaju volje da nastave takmičenja. Kod nas više umrlih zbog čekanja da ih se primi na pregled nego direktno od virusa ali nemaju mu.da da nastave. Samo da znate karma je čudo i sve se vraća. Možda dozovete drugi val korone gori nego u italiji
7 6
Bulle
Samo naši šošoni ne dogovaraju ništa, ovo malo fudbala što ima uništavaju m v j.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti