Video iz Srbije je hit: "Vračevi su ušli ranije u hotel reprezentacije, žena je bacila magiju"

Žele 'otkriti' zašto je reprezentacija razočarala u Kataru

Video iz Srbije je hit: "Vračevi su ušli ranije u hotel reprezentacije, žena je bacila magiju"

Samir Mlaćo
U srbijanskog javnosti traje analiza zbog čega je reprezentacija te zemlje zakazala na Svjetskom prvenstvu u Kataru, no neki zaista pretjeruju.

Izabranici Dragana Stojkovića nisu prošli ni grupnu fazu, te su se jučer vratili u Beograd.

Stojković se našao na meti kritika, a danas će se po prvi put obratiti javnosti.

 Naravno, pojavile su se i brojne teorije zavjera o tome zašto su Mitrović i društvo bili veoma loši na gotovo sve tri utakmice, a na jednoj televiziji su čak kazali da je to zbog magija i vračeva.

Zaista, riječi kakve se rijetko mogu čuti, no video je postao hit na društvenim mrežama.

“Ja sam rekao prije da nećemo proći. Vračevi su došli u Katar prije prvenstva u hotel da pripreme teren. Imaju raspored kretanja i svega ostaloga. Zašto naši igrači nisu nikoga poveli? Ne treba vrača, zašto nisu sveštenika?“, pita se gost emisije.

Oglasi

Objavljen je i video jedne žene za koju autori emisije i gosti smatraju da je radila taj 'posao' na Svjetskom prvenstvu.

"Ona ima program koga treba da ruši. Ona je bacala magiju na sve igrače. Ja Brazilcima neću oprostiti što su radili Srbiji. Mi se svi vračari znamo, poslao sam im poruku. Švicarci su također imali svoje vračeve, dva albanska a ostali su iz Afrike. Svaki vrač je plaćen deset miliona eura“, kaže gost emisije koji se bavi vračevima.

Mnogi su umirali od smijeha gledajući ovaj video, no gosti su emisiji su bili ozbiljni.

Reprezentacija Srbije ušla je u historiju na ovom Svjetskom prvenstvu.

Naime, po prvi put u historiji desilo se da grupu osvoji reprezentacija koja je dala najmanje golova (Brazil, 3 gola), a da posljednja bude selekcija s najviše postignutih golova (Srbija, 6).

Oglasi

To samo govori da je odbrana Srbije slabiji dio tima od napada i da na tome legendarni Piksi i stručni štab moraju raditi u narednom periodu.

Katar - stručno objašnjenje

Posted by Srđan Kusovac on Sunday, December 4, 2022

Koliko je raspoloženje javnosti u Srbiji splasnulo kada je reprezentacija u pitanju, pokazuje i to da je popularne Orlove jučer jako mali broj navijača dočekao u Beogradu po povratku iz Katara.

Kako pišu mediji u Srbiji, vrlo malo je navijača dočekalo reprezentativce, a Dušan Vlahović je bio profesionalan i nikom nije uskratio priliku da se fotografiše s njim.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ono što sada slijedi jesu kvalifikacije za EURO koje počinju u martu 2023. godine, a cilj Srbije je da po prvi put nastupi na ovom takmičenju.

 

Top Komentari

Sejo1979
Imali iko normalan u ovoj srbiji cim izgube dozive poras jel rjec o soortu politici rati oni krivr nekog drugok uvjek kako se sav scjet urotijo protiv srba kako su ih iylzdali prevarili inali iko normalan da stane kaze nekad istinu ili oni jednostavno nevole istinu
3 0
HamzaVojvoda
A divi ove kamerukanke majko moja ne daj ti Boze u mraku srest
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi