Agent Philippea Coutinha: Neću dopustiti da Barcelona laže, moraju reći istinu
Coutinho je imao sezonu za zaborav u Barceloni

Brazilac je na izlaznim vratima katalonskog tima

Agent Philippea Coutinha: Neću dopustiti da Barcelona laže, moraju reći istinu

S. Pašalić

Antoine Griezmann je jučer i zvanično postao novi igrač Barcelone, ali katalonski div se ne misli tu zaustaviti.

Neymar je prije dvije godine napustio Camp Nou, ali sada se želi vratiti, a Barcelona pokušava pronaći kombinaciju na koju bi PSG pristao kako bi pustio Brazilca.

Nekoliko igrača Barcelone se spominjalo kao dio ponude koju ovaj klub planira poslati za igrača PSG-a, a jedan od njih je i Philippe Coutinho.

Coutinho je u januaru 2018. godine u rekordnom transferu stigao u Barcelonu iz Liverpoola, ali nije prikazao ni blizu dobre igre kao što je to bilo dok je igrao za klub sa Anfielda.

Kia Joorabchian, agent Philippea Coutinha, izrazio je svoje nezadovoljstvo jer vjeruje da Barcelona želi uključiti njegovog klijenta u dogovor oko vraćanja Neymara iz Paris Saint-Germaina.

On je uvjeren kako se katalonski tim namjerava riješiti Brazilca iako je ranije dobio garancije kako će on ostati na Camp Nou.

"Generalni direktor Barcelone Pep Segura rekao mi je da ne žele prodati Coutinha", rekao je Joorabchian za RMC Sport.

"To mi je on rekao prošle sedmice, a predsjednik mi je to isto rekao prošle sedmice u Barceloni, da ne namjerava prodati igrača nekom klubu. Nakon toga, odlučili smo ne gledati na tržište i zato igrač nema ponude."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Činjenica je da savjetnik Barcelone u Brazilu, Andre Cury, radi na drugačiji način od onoga u Barceloni i on traži da se Coutinho uključi u transfer Neymara iz PSG-a"

"Šutio sam ovaj period, ali neću dopustiti da Barcelona laže o igraču. Oni moraju reći istinu i ako žele da Coutinho ode, moraju to reći. Onda ćemo s igračem odlučiti što je najbolje za njegovu budućnost.", rekao je Joorabchian.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije