6

Komentari (6)

Zgembo1921
Romea??? i Julije ??? hahaha ako pišete valjda se napiše Roma-e i Lecce-a bem vas pismene!
beliver
nije ni bosna daleko ako dodje ovdje sve ce nas pobiti
Hakkinen
@beliver i ? Koliko ti dijete godina imaš?
Vjerovatno si mladić ili dijete neko pravo pa imaš takvo POZITIVNO razmišljanje? Pa čemu " crnjak"? Eeee da si možda u ratu bio 4 godine gdje je ČETNIČKI AGRESOR I JNA rokali svaki dan po par hiljada granata ne bi takvo nešto pisao ali ok razumijem te i blago tebi ako nisi to doživio.
" KORONA ili Laško virus hehehe" što se mene tiče može i kod nas odmah da dođe ja ga sa svojim PTSP-iom čekam objeručke hahahahaha. Opusti se drug moj biće šta će biti. A Bosna je blizu svakog belaja uvijek bila ali nakon svega opet OPSTALA I ŽIVI pa kako god ali živi.
Nikoizniceg
Dosadni ste sa ratom više, evo vam država kada mi mladi odemo, pa vi opet o ratu :D
Hakkinen
@Nikoizniceg hvala Bogu ja je imam sine a tebi niko ne brani idi juče a ne danas.
Dosadio bi i ti da si osjetio ali...blaho tebi pa nisi. I ne samo to. Nemaš ti pojma.
Nikoizniceg
O plemeniti i pametni borče, mudri starče. Ako smijem da kažem, tvoja borba je uzaludna, djeca i ljudi su gladni, napuštaju svoje domove. Ne zanima nimoga više rat, nećemo društvo gdje nas svako pegla i ispituje "gdje si bio ti, a gdje tvoji"?. O borče, kada budeš gledao po Bosni i Hercrgovini, našoj domovini, za 10 godina, sjeti se da si pričao o ratu i mislio da si mudar... prazni se država, a ti meni pametuješ o ratu... e moj "starče"... neke se stvari neće promijeniti nikada, zato i jeste badava sa starijim pričati, samo pravo gledate... pozdrav našoj domovini, jadna ona sa "zatrzim starcim".
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.