Vrag je odnio šalu: Odgođena još jedna utakmica Serije A

Alarmantna situacija u Italiji

Vrag je odnio šalu: Odgođena još jedna utakmica Serije A

A. Čaušević

Alarmantna situacija vlada u Italiji nakon epidemije koronavirusa posljednjih nekoliko dana. 

Kasno sinoć su odgođene utakmice Inter - Sampdoria, Verona - Cagliari i Atalanta - Sassuolo, a danas i susret Torino - Parma.

Torino i Parma su se od 15 sati trebali sastati na torinskom Olimpicu, ali je iz mjera predostrožnosti odlučeno da se utakmica odgodi. Novi termin susreta će biti naknadno određen.

Kako sada stvari stoje danas će biti odigrana samo dva meča. Prvi između Genoe i Lazija koji počinje u 12:30, a drugi između Romea i Leccea od 18 sati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Do sada su u Italiji od koronavirusa preminule dvije osobe, ali u posljednjih 48 sati raste broj zaraženih zbog čega se i odgađaju javni događaji, posebice na sjeveru zemlje.

Top Komentari

Zgembo1921
Romea??? i Julije ??? hahaha ako pišete valjda se napiše Roma-e i Lecce-a bem vas pismene!
4 0
beliver
nije ni bosna daleko ako dodje ovdje sve ce nas pobiti
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi