Vrančić: Možda me Prosinečki sada pozove

Nada se pozivu u reprezentaciju

Vrančić: Možda me Prosinečki sada pozove

Vezni igrač engleskog drugoligaša Norwich Cityja Mario Vrančić izjavio je za tamošnje medije kako se nada novom pozivu u reprezentaciju BiH.

Dio nacionalnog tima Vrančić je posljednji put bio u martu 2017. godine, a sada kada je u Norwichu jedan od najboljih igrača ne iznenađuje što se nada da bi na njega pažnju mogao obratiti Prosinečki.

"Novi selektor Prosinečki me nije kontaktirao do sada. Međutim, u početku i nisam mnogo igrao, pa samim tim i nisam razmišljao o pozivu. Ko zna, možda me sada pozove", kazao je Vrančić, prenose engleski mediji.

Vrančić je u redove Norwicha stigao u ljeto prošle godine nakon što je prethodno cijelu karijeru proveo u Njemačkoj igrajući za Darmstadt, Paderborn, Borussiju (II), Mainz (II)...

Za reprezentaciju BiH je dosad odigrao ukupno šest utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi