8

Komentari (8)

Mica
Napolje saric,sunjic,zuka,cimerot,duljevic,bajic,loncar.Vako treba sastav izgledatprvih 11-Sehic,todorovic,kolasinac,bicakcic,pjanic, gojak,krunic,visca,djeko,vrancic,hajrovic,f.Zamjene begic,demirovic,kodro,duljevic,besic dilaver i djumic.
mats
samo oni koji drze RUKU NA SRCU kad igrajuz a repku bi trebali da igraju jer ce se oni truditi za razliku od ovih ostalih kojima je BiH zadnja rupa na svitrali..Ne moze Sunjic pljuvati po BiH , velicati ratne zlocince i HB-i igrati za nju..
GAziJA....
Ma nisi ti kalibar kao SARIC I BESIC...
Ibro
Vrancic je trebo odigrati citavu utakmicu
Rus
A cimerot carobnjak
mats
ne pomin ji mi tog KO FOL FUDBALERA!Muka mi je gdje ga vidim da zaigra..pojma nema, momak je ok ali za repke nije....daleko je od tog nivoa..a Besic i Vrancic su bili deset puta bolja kombinacija...Vrancic je moro igrati i to od prve minute...njegov saigrac nas potopi...greskama Sunjica i djelimicno Zukanovica..treba probati Memisevica na tom mejstu i vratiti Djumica...bolji su tri klase..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.