Vrančić: Nadam se da ću dobiti koji minut protiv Italije

Protiv Finske presjedio na klupi

Vrančić: Nadam se da ću dobiti koji minut protiv Italije

A. Čaušević, foto: T. Hebib

Mario Vrančić je u dresu Norwich Cityja imao sjajnu sezonu, vratio se u reprezentaciju BiH, ali je protiv Finske cijeli meč odgledao sa klupe. 

Skandinvska selekcija je pobijedila s 2:0, a briljirao je Vrančićev saigrač Teemu Pukki koji je zabio dva gola.

Vrančić je poslije utakmice kazao da ga učinak finskog napadača nije iznenadio.

"Njegovi golovi nisu iznenađenje. Kako za mene, tako i za moje zaigrače. Dosta smo pričali o njemu prije utakmice jer je najbolji igrač Finske, ali je opet zabio", rekao je naš veznjak.

Naš nacionalni tim naredni meč igra u utorak, a Vrančić se nada nastupu protiv Italijana.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ovo je bio moj prvi poziv nakon dvije godine. Lijepo je vratiti se. Nadam se da ću dobiti neku minutu protiv Italije u utorak", kazao je fudbaler Norwich Cityja.

Uzimajući u obzir kakvu sezonu je imao iza sebe svi su očekivali Vrančića u duelu s Finskom, ali je selektor Robert Prosinečki razmišljao drugačije...

Top Komentari

Ibro
Vrancic je trebo odigrati citavu utakmicu
8 0
GAziJA....
Ma nisi ti kalibar kao SARIC I BESIC...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi