Vrančić odradio prvi trening u dresu sa ljiljanima
Foto: SVDarmstadt1898eV

Potencijalni Zmaj u novoj sredini

Vrančić odradio prvi trening u dresu sa ljiljanima

Mario Vrančić je u ljeto 2012. godine prešao iz redova Borussije Dortmund u Paderborn, a nakon dvije sezone u redovima Paderborna s koji je prošle sezone igrao Bundesligu, ali je samo nakon jednog "ljeta" vratio u 2. Bundesligu.

Ipak, potencijalni bh. reprezentativac i naredne sezone će igrati u najjačem njemačkom fudbalskom rangu nakon što je potpisao dvogodišnji ugovor s Darmstadtom.

Vezni fudbaler koji je rođen u Slavonskom Brodu jutros je odradio svoj prvi trening sa svojim novim timom, a nakon treninga je rekao.

"Paderborn mi je u protekle dvije godine dao veliku šansu za moj igrački razvoj, što me itekako mnogo impresioniralo. Pregovori sa mojim novim klubom su bili izvrsni i jako smo brzo postigli dogovor. Sretan sam što sam među ljiljanima", rekao je potencijalni bh. reprezentativac za zvaničnu internet stranicu svog novog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.