Vrančić s bijele tačke donio trijumf Norwichu

Igrao i Mo Bešić

Vrančić s bijele tačke donio trijumf Norwichu

Mario Vrančić donio je večeras pobjedu Norwichu protiv Wigana.

U meču 10. kola engleskog Championshipa, Vrančićev tim je kao domaćin slavio s minimalnih 1:0 protiv Wigana i to zahvaljujući bh. nogometašu koji je postigao jedini gol na meču.

Vrančić je priliku za igru dobio u 64. minuti, a pred sami kraj utakmice je s bijele tačke zatresao mrežu Wigana za, ispostavit će se, konačnih 1:0.

Od naših internacionalaca iz Championshipa nastupio je i Muhamed Bešić. Popularni Mo je u remiju Hulla i Middlesbrougha (1:1) odigrao posljednjih 15 minuta.

U Championshipu vodeću poziciju trenutno zauzima WBA sa 20 osvojenih bodova. Drugi je Leeds sa 19, koliko imaju i Middlesbrough i Sheffield Utd, dok je Norwich na petom mjestu.

Top Komentari

Mama
MO Bešić ??????????? Zar je vas sramota napisati MUHAMED ili i vi ko i on se stidite tog imena.
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi