Vrančić u narednim danima potpisuje ugovor
Foto: Norwich City

Iza sebe ima sjajnu sezonu

Vrančić u narednim danima potpisuje ugovor

Mario Vrančić potpisat će novi ugovor sa Norwich Cityjem.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine je svojim golovima i asistencijama trasirao ovom klubu put u englesku Premier ligu, a kao nagradu za sjajne igre dobit će novi ugovor.

Pregovori na relaciji 'Vrančić - Norwich' vode se unazad nekoliko mjeseci, a bh. fudbaler je za SportSport.ba potvrdio kako je dogovor skoro pa postignut i da bi već u narednim danima mogao produžiti vjernost timu sa Carrow Roada.

Vrančićev novi ugovor će biti produžen za godinu dana, odnosno do 2021. godine.

Ovaj fudbaler je, podsjetimo, u Norwich stigao u januaru 2017. godine nakon što je prethodno cijelu karijeru proveo u Njemačkoj nastupajući za Darmstadt, Paderborn i druge timove Borussije i Mainza.

Kanarinci su ranije novim ugovorima nagradili Krula, Klosea i Stipermanna.

Top Komentari

Klopp1991
šteta što nije dobio priliku protiv Islanda i Italije
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije