Procurio raspored Premier lige za novu sezonu: Teško gostovanje za Vrančića u prvom kolu
Mario Vrančić bi po ovom rasporedu išao u London na gostovanje kod Tottenhama

Norwich bi trebao otvoriti novu sezonu Premier lige

Procurio raspored Premier lige za novu sezonu: Teško gostovanje za Vrančića u prvom kolu

S. Pašalić

Raspored utakmica prvog kola Premier lige bi trebao biti objavljen sutra, ali je on čini se već danas procurio u javnost.

Naime, na Twitteru se pojavila fotografija koja pokazuje parove prvog kola Premier lige koje bi se trebalo odigrati od 10. do 12. augusta.

Iako se sa sigurnošću ne može tvrditi da je ovo autentičan raspored, navijače je svakako zaintrigirala ova vijest, a zvaničnu potvrdu će dobiti sutra.

Prema rasporedu koji se pojavio na društvenoj mreži, novi član Premier lige Norwich, za koji nastupa i bh. nogometaš Mario Vrančić, će imati teško gostovanje kod Tottenhama.

Arsenal Seada Kolašinca bi trebao na gostovanje kod Crystal Palacea, a Asmir Begović bi sa Bournemouthom dočekao na svom terenu Sheffield United.

Liverpool bi išao na gostovanje kod Burnleya, Manchester United bi na Old Traffordu trebao dočekati Brighton, dok bi prvak Manchester City posljednji igrao svoju utakmicu 12. augusta u gostima kod Wolverhamptona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi