Vrančić: Želimo se oprostiti sa što više bodova
FOTO: EPA

Postigao dva pogotka u porazu svog tima

Vrančić: Želimo se oprostiti sa što više bodova

S. Mlaćo

Nogometaši Darmstadta poraženi su jučer u Ingolstadtu sa 3:2, a dva pogotka za goste postigao je bosanskohercegovački reprezentativac Mario Vrančić.

Vrančić je mrežu Ingolstadta zatresao u 33., te 39.minuti, ali njegov tim je ostao na posljednjem mjestu njemačke Bundeslige.

"Imali smo u prednost i morali smo osvojiti bodove, a moji golovi nisu važni. Ostali smo bez bodova", kazao je Vrančić za njemačke medije.

Odavno je jasno da se Darmstadt siguran putnik za Cvajtu.

"Imali smo sve pod svojom kontrolom, a sada se želimo časno oprostiti i osvojiti što više bodova", dodao je Vrančić, koji će na kraju sezone vjerovatno napustiti sadašnji klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti