Vrančiću 90 minuta u remiju na Carrow Roadu, West Ham razbio Bournemouth

Premier liga, 21. kolo

Vrančiću 90 minuta u remiju na Carrow Roadu, West Ham razbio Bournemouth

Norwich je na svom Carrow Radu ugostio ekipu Crystal Palacea u meču 21. kola Premier lige. Kanarinci su vodili sve do finiša, ali je utakmica na kraju završena rezultatom 1:1.

Prvi gol je viđen već u četvrtoj minuti. Kombinovali su Buendia i Cantwell, Buendia je krenuo u prodor, ali se lopta nekako odbila do Cantwella koji nije propustio priliku da zatrese mrežu gola Crystal Palacea.

Bilo je nakon toga dosta prilika na obje strane, ali ne i golova - sve do 87. minute kada Wicham pogađa za 1:1 i donosi bod Crystal Palaceu.

Mario Vrančić je nakon gola i dobre partije protiv Tottenhama u prošlom kolu ponovo bio starter. Pružio je bh. veznjak dobru partiju, a u 63. minuti se našao u dobroj prilici za gol. Ipak, nije uspio pogoditi.

Norwich je i dalje zadnji na tabeli sa 14 bodova, dok je Palace deveti sa 28 bodova na svom kontu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U istom terminu je odigran meč u Londonu između West Hama i Bournemoutha.

Domaći Čekićari su razbili protivnika i slavili pobjedu rezultatom 4:0. Golove za West Ham su postigli Mark Noble (17', 35'p), Haller (25+) i Anderson (66'). Posebno je bio lijep gol Hallera iz 25. minute susreta.

Top Komentari

dinas
Nek igra Saric umjesto njega ipak on igra u Saudiji
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi