Vranješ i Štilić otpali za utakmicu sa Izraelom

Vratili se kući

Vranješ i Štilić otpali za utakmicu sa Izraelom

Edmir Škorić

Stojan Vranješ vratio se u bh. reprezentaciju nakon što mu je selektor Mehmed Baždarević uputio poziv za meč sa Izraelom. No, neće dobiti minutažu, baš kao ni Semir Štilić.

Jučerašnji trening u Zenici ranije su napustili Stojan Vranješ i Semir Štilić. Njih dvojica su se ranije priključili pripremama, pa zato nisu u planovima selektora za meč u Zenici.

“Zadovoljan  sam samim pozivom u reprezentaciju. Za mene je ovo nagrada za sav rad i trud. Lijep je osjećaj ponovo se vratiti u reprezentaciju nakon tri godine. Razgovarao sam sa selektorom, upoznao se s načinom rada i žao mi je što od početka nisam bio na pripremama, ali sam se zbog obaveza prema klubu morao ranije priključiti”, kazao je Vranješ, dodavši:

“Atmosfera je ovdje odlična, baš kao prava porodična. Želim igračima sve najbolje i nadam se da se vidimo već na sljedećem okupljanju. Što se tiče utakmice u petak, očekujem našu pobjedu”.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.