Konačno se oglasili iz Slobode i poslali jasnu poruku navijačima!

Odluke još nema

Konačno se oglasili iz Slobode i poslali jasnu poruku navijačima!

Esmer Oštraković

Očekvialo se da će Sloboda danas dobiti novog predsjednika kluba, ali kako stvari stoje to se neće dogoditi, te se sapunica nastavlja.

Naime, nakon što su obavljeni razgovori sa svim kandidatima danas je trebala biti donesena odluka ko preuzima vođenje kluba.

Ipak, iz Slobode su javnost obavijestili da se to danas neće desiti, te da pozivaju gospodina Azmira Husića na novi sastanak koji će biti održan u srijedu.

Osim toga poslali su iz Slobode i jasnu poruku svojim navijačima. Njihovo obavještenje prenosimo u cjelosti.

"Želimo obavijestiti javnost da smo nakon obavljenih razgovora sa svim kandidatima, pozvali gospodina Husića na novi razgovor u srijedu. Želimo razjasniti nekoliko pitanja o modelu upravljanja i načina daljeg djelovanja kluba, što je i gospodin Husić potencirao na prethodnom sastanku, da bi se trebalo razjasniti na dodatnim konsultacijama.

Oglasi

Ovim putem, svim navijačama i simpatizerima Slobode, poručujemo da nema mjesta za bespotrebnu zabrinutost oko načina ustrojstva kluba, jer će se u dogovoru sa novim rukovodstvom ići u rekonstrukciju klupske skupštine i načina njenog djelovanja.

Također, smatramo da je FK Sloboda pokazao visok stepen tolerantnosti i želju da se svim kandidatima da dovoljno prostora i vremena da iznesu svoj plan i viziju, što je i učinjeno, kao i da se svakom od njih pruži prilika da potencijalno bude dio novog klupskog rukovodstva.

Uprkos nažalost lošem sportskom rezultatu u nedavno završenoj sezoni m:tel Premijer lige BiH, za mandatara UO FK Sloboda prijavilo se dosta kandidata što u prošlosti nije bio slučaj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hvala vam na razumijevanju, u potpisu stoji Skupština FK Sloboda, a sve je objavljeno na zvaničnoj stranici ovog kluba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LedeniTuzla
Pa majku vam yebem vi cete i prvenstvo ovako docekati gamad jedna
4 0
Pokupi kablove, ugasi svijetla i ugasi Klub FK Sloboda, kad vec nemaju finansija, neka se klub ugasi. Jednom ih je vec Azmir Husic izvuko iz federalne lige, a sta sad treba opet da ih vadi, ja mislim da ne treba, jer i onda su bili nezahvalni prema Husicu, sta ces fukare ostaju fukare dok aristokrati ostaju aristokrati, a to je Tuzla Citi - Simin Han, navijacka grupa iz Siminog hana pod imenom Aristokrati ostaju uz svoj Tuzla Citi. Pozdrav od navijacke grupe Aristokrati, to su navijaci Tuzla Citija.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi