Vranješ od borbe za titulu do borbe za opstanak?

U potrazi za novim timom

Vranješ od borbe za titulu do borbe za opstanak?

Poljski prvoligaš Ruch Chorzow zainteresovan je za dovođenje Stojana Vranješa, javljaju tamošnji mediji. 

Nekadašnji član bh. reprezentacije je nedavno raskinuo ugovor s Legijom i u potrazi je za novim poslodavcem, a jedan od klubova koji je zaitneresovan za njegove usluge je poljski prvoligaš Ruch Chorzow.

U poljskim medijima navodi se da Ruch namjerava dodatno osnažiti tim tokom zime i pregovori se vode s nekoliko igrača, među kojima je i Vranješ. Banjalučanin je slobodan igrač i mogao bi u Ruch stići potpuno besplatno.

Nešto ranije za Vranješa, koji je u Poljskoj prije Legije nastupao za Lechia iz Gdanska, interes je pokazala i ekipa Piast Gliwice koja je se u Ekstraklasi kao i Ruch bori za očuvanje prvoligaškog statusa. 

Stojan je, podsjećanja radi, stariji brat bh. reprezentativca Ognjena Vranješa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi