Vranješ presretan: Nemoguće je riječima opisati kako se osjećam

Ha-trick bh. reprezentativca u pobjedi AEK-a

Vranješ presretan: Nemoguće je riječima opisati kako se osjećam

S. Mlaćo

Pomalo nevjerovatnu partiju pružio je jučer bh. reprezentativac Ognjen Vranješ u pobjedi svog AEK-a protiv Xanthija. AEK je slavio sa 4:0, a Vranješ upisao hat-trick. Zanimljivo sve u u roku od 28 minuta. 

Iako je defanzivac, Vranješ je pokazao sjajne golgeterske sposobnosti, te će mu jučerašnji meč definitivno ostati u posebnom sjećanju.

"Pedeseti nastup u dresu AEK-a i hat-trick. Nemoguće je riječima opisati kako se osjećam", napisao je Vranješ na svom instagram profilu nakon meča.

Vranješ je u AEK stigao iz Tom Tomska, a ove zime povezivao sa belgijskim Anderlechtom. Na kraju do dogovora ipak nije došlo.

Potražite više informacija na temu Super League:

Za bh. reprezentaciju ovaj Banjalučanijn ubilježio je 33 nastupa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi