Zmajevi obavili trening

Vranješ propustio trening, Bešića muče leđa

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je večeras prvi trening u sklopu priprema za predstojeće prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Južne Koreje.

Selektor Robert Prosinečki je mogao računati na sve fudbalere izuzev štopera atinskog AEK-a Ognjena Vranješa. Defanzivac bh. tima je propustio trening jer je rješavao administrativne obaveze i on će se u trenažni proces vratiti već sutra.

Srećom, selekora ne muče povrede na ovom okupljanju. Danas se doduše na bol u leđima požalio Muhamed Bešić, ali je nakon intervencije ljekarskog tima naše reprezentacije nastavio sa treningom.

Utakmica BiH i Crne Gore igra se u ponedjeljak, 28. maja na Bilinom polju s početkom u 18 sati, a dan nakon utakmice fudbaleri putuju za Južnu Koreju gdje će u petak 1. juna igrati protiv te selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi