Reprezentativac BiH o "neobičnom" okupljanju

Zukanović: Teško je kada odu oni koji ostave trag

Ervin Zukanović najveći dio svoga vremena tokom okupljanja reprezentacije prije je provodio sa Harisom Medanjuninom, Senadom Lulićem i Vedadom Ibiševićem. Nijednog više nema u reprezentaciji. Bek Genoe osvrnuo se na odlaske legendarnih igrača.

"Ah, je li mi neobično? Tako je to u fudbalu, u reprezantacijama, svaka karijera dođe do kraja. Normalno da je teško i neobično bez ljudi koji su ostavili veliki trag u reprezentaciji, ali moramo ići dalje", priča Zukanović.

On je zadovoljan prethodnim akcijama i nada se da će u istom ritmu reprezentacija na čelu s Prosinečkim nastaviti.

"U Bugarskoj smo imali teške uslove, ali najbitnije je da smo to pobijedili. Onda smo sa Senegalom odigrali još bolje. Shvatamo svi šta se od nas traži, sistem igre i to i dobro je što imamo dosta ovakvih utakmica kako bi se to posložilo do kvalifikacija", dodao je Zukanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi