Vranješ strijelac u remiju Anderlechta

To se zove debi

Vranješ strijelac u remiju Anderlechta

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ na najbolji način je započeo svoju epizodu u Anderlechtu.

U ovaj slavni belgijski klub Vranješ je stigao ovog ljeta, a već u prvom nastupu uspio je postići gol u prijateljskom meču protiv drugoligaša Roeselarea.

Vranješ je svoj tim doveo u vodstvo u 12. minuti, a nakon što se pri vodstvo od 1:0 otišlo na odmor, u nastavku je Roesalere uspio izjednačiti. Za 1:1 je u 61. pogodio Samijn, što je, ispostavit će se, ujedno bio i konačan rezultat.

Banjalučanin je tako već u svom prvom nastupu pokazao da će biti veliko pojačanje za Anderlecht, koji je, podsjećanja radi, prošlu sezonu okončao na trećoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi