Vratio se najtraženiji bh. fudbaler u vrijeme koronavirusa i odmah pokazao kvalitet

Sjajna asistencija

Vratio se najtraženiji bh. fudbaler u vrijeme koronavirusa i odmah pokazao kvalitet

A. Čaušević

Reputaciju najtraženijeg bh. fudbalera u vrijeme koronavirusa stekao je odlični Ermedin Demirović. 

Za vrijeme prinudne pauze interes za Demirovića je pokazalo niz klubova. U Francuskoj je želja St. Etiennea i Metza, u Italiji ga želi Sampdorija, dok ga u Njemačkoj traža Freiburg i Stuttgart.

Mladi bh. fudbaler ove sezone kao igrač Alavesa igra na posudbi u St. Gallenu i jednostavno briljira. Ako ne zabija, onda asistira i obrnuto.

Nakon skoro četiri mjeseca ovog vikenda počeo se fudbal igrati i u Švicarskoj. Demirović je starter u meču protiv Siona.

Odličnom napadaču je trebalo 20-ak minuta da pokaže svoj kvalitet. Ovaj put našao se u ulozi asistenta nakon vrlo lijepog i preciznog centaršuta s desne strane. Počastio je Ittena koji je rutinski pogodio za vodstvo St. Gallena.

Top Komentari

Solar
A šta je sa Pjanićem nešto ste se ušutili
3 0
Penderinos
Ja mislio riječ o sehicu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi