Vratio se nakon godinu dana, a Anfield ga dočekao kao najvećeg heroja!

Konačno zaigrao

Vratio se nakon godinu dana, a Anfield ga dočekao kao najvećeg heroja!

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sinoć su na svom terenu deklasirali Huddersfield sa 5:0 u meču 36. kola engleskog Premiershipa.

Redsi su pokazali svu svoju snagu protiv Huddersfielda koji se davno pomirio sa sudbinom da će od naredne sezone igrati u nižem rangu engleskog fudbala.

Međutim, pored pet golova na Anfieldu sigurno da je tema večeri bio Alex Oxlade-Chamberlain koji se nakon godinu dana vratio na teren. On je zadobio tešku povredu ligamenata koljena u polufinalu Lige prvaka protiv Rome, te je tačno godinu dana bio van terena.

Ipak, Oxlade-Chamberlain se konačno vratio, a sinoć mu je Jurgen Klopp dao priliku da zaigra od 74. minute. Tada je gotovo svaki navijač na Anfieldu ustao na noge i aplauzom dočekao svog fudbalera koji je prošao kroz zaista težak period.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da se poželio igranja fudbala ovaj fudbaler je pokazao odmah nakon ulaska kada je imao nekoliko sjajnih poteza zbog kojih je dobio nevjerovatne ovacije s tribina.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti