"Vratite nam Asima Zeca"

Grupa navijača Želje poslala poruku

"Vratite nam Asima Zeca"

Krilni fudbaler Asim Zec u posljednje vrijeme se nalazi u nemilosti trenera Željezničara Admira Adžema.

Iako je Zec u evropskim utakmicama i tokom prvog dijela sezone bio standardan prvotimac Plavih sa Grbavice, to se promijenilo nakon poraza od Zrinjskog (1:0) u Mostaru početkom marta mjeseca.

Od tada je prošlo više od mjesec dana, a Zec nije odigrao nijedne minute u Plavom dresu. Zanimljivo, od početka Lige za prvaka Zec se samo jednom našao na klupi za rezerve i to protiv Radnika iz Bijeljine u 3. kolu kada je Željo slavio sa 2:1. U ostalim mečevima Zeca nije bilo ni na klupi za rezerve.

Upravo zbog toga grupa navijača Željezničara pojavila se na današnjoj utakmici polufinala Kupa BiH protiv Slobode sa transparentom "Vratite nam Asima Zeca".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svemu dodajmo da je ovaj brzonogi krilni fudbaler u dosadašnjem dijelu sezone odigrao ukupno 19 utakmica u Premijer ligi BiH i postigao je dva pogotka. On je u Željezničar stigao prošlog ljeta iz tuzlanske Slobode.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gagarin
Gledaj lobotomaca, i ovog sto je krao pare od sakupljanja za istocno tribinu, svi zajedno tri zuba u glavi, Kolovrat se šinuo u hali čizom, odmah je okeeeeeeeeeeeeeeeeej
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi