Vrhovac: U generalnoj provjeri protiv Borca očekujemo pobjedu

Igrač Čelika pred nastavak sezone

Vrhovac: U generalnoj provjeri protiv Borca očekujemo pobjedu

E. Čaušević

Čelik je danas odradio novi trening na svom terenu u sklopu priprema za proljetni dio sezone.

Zeničani rade punom parom nakon povratka iz Antalije, te će odraditi još nekoliko treninga pred generalku u subotu protiv banjalučkog Borca.

Nakon današnjeg treninga mladi igrač ovog tima Vedran Vrhovac osvrnuo se na dosadašnji dio priprema.

"Što se tiče priprema služili su nas svi uslovi u Antaliji. Atmosfera u ekipi je dobra, dobro se treniralo i vjerujem da ćemo maksimalno dobro odraditi ostatak priprema i da ćemo ući spremni u nastavak prvenstva", rekao je Vrhovac, te dodao.

"Trener je miksao sastav na ovim utakmicama pripremnim i na njemu je zadnja odluka što se tiče sastava. Protiv Borca ćemo igrati meč u sastavu koji bi trebao biti početni za Zrinjski i očekujemo pobjedu".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

blabla96
nestvarno dobar igrac
3 0
Zenicanin
Vedran je strahovito napredovao i vec lici na ozbiljnog igraca
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi