Vrhunsko pitanje Solskjaeru: Jesi li još uvijek pravi čovjek za ovaj posao?

Menadžer Uniteda nakon Huddersfielda

Vrhunsko pitanje Solskjaeru: Jesi li još uvijek pravi čovjek za ovaj posao?

Midhat Šljivak

Manchester United naredne sezone neće igrati Ligu prvaka.

Remijem protiv Huddersfielda (1:1) Crveni đavoli su ostali bez mogućnosti da se u zadnjem kolu izbore za plasman među četiri najbolja tima.

Nakon meča menadžer tima Ole Gunnar Solskjaer je rekao kako je ovo itekako bolno, ali da se mora ići dalje.

"Boli uvijek kada ne dobijete utakmicu. Krerali smo šanse, igrali ofanzivno, imali smo pravi pristup i morali smo zabiti više golova. Kada smo primili gol, nismo uspjeli zabiti drugi, a u ovakvoj atmosferi nismo uspjeli da ponovo dignemo nivo igre", rekao je Solskjaer, te je dodao:

"Nedostajalo nam je dosta koncentracije ove sezone, posebno kada izvodimo prekide, ne vraćamo se nazad i to nas je koštalo mnogo puta. Danas smo kreirali dosta šansi, ali sada je kasno za sve. Moramo ići dalje".

Potom je zaključio...

"Nismo zaslužili da budemo među prva četiri, imali smo dovoljno šansi, ali ih nismo ugrabili", istakao je menadžer Uniteda.

Zatim je uslijedilo vrhunsko pitanje. Jesi li pravi čovjek za ovaj posao?

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da, naravno da jesam", rekao je Solskjaer.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad
Najslabija karika u Mančester junajtedu su menadžeri - sportski direktori, koji iz godine u godinu srljaju iz greške u grešku, dovodeći svakvakve trenere, bježeći od onih koji su sposobni i koji znaju i hoće raditi. Doveli su Mojesa - čist promašaj, samo zato jer je bio Škot, nadajući se nastavku briljantnog rada Fergusona. Nakon što je oborio negativne rekorde i izgubio na Old Trafordu od ekipa koje nisu preko 20 godina osjetile slast pobjede, Mojes je otjeran, ali samo da dovedu još goreg od njega, Luisa Van Hala. Ista priča, pa opet dovode goreg - Murinja, a zatim i Solskjera. Sve sami promašaji. A podsjetimo se nekih imena, trenera koji su htjeli doći u Junajted, ali ih nisu htjeli. Pep Gvardiola, umjesto njega došao je Mojes, pa Klop, umjesto njega doveden Van Hal. Zinedin Zidan - umjeso njega doveden Solskjer, koji je prije nego je postigao cilj dobio stalni posao, a odbijen je Poketino. Svi pomenuti izuzev Zidana su preuzeli i vode druge klubove, koji su sada bolje plasirani od Junajteda.
3 0
Analiticar
Kako vas nije stid napisati ovakav naslov? Vi koji za 20KM pisete i pitate pitanja koja vam na papir napisu oni koje pitate. Fuj bagro nepismena!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti