Incident iz 2003. godine i dalje je tema u Engleskoj

"Vrijeme je da se utvrdi istina iza priče o Fergusonu i Beckhamu"

4

Komentari (4)

King_Kenny
..."onog trenutka kada igrač pomisli da je veći od menadžera, mora da ide. U trenutku kada menadžer izgubi autoritet, nemate klub. Igrači će ga voditi, a onda ste u pravoj nevolji"....mora se priznati da je stari prdonja znao drzati svlacionicu pod kontrolom,a ovo sto je rekao je ziva istina,ima nekoliko klubova kojima se ovo desilo u zadnjih desetak godina i svi su lose zavrsili.
huizju
Majmun na zadatku.. gdje vidi manchester, odma komentarise.. Sto ne mogu ovih novokomponovanih navijaca Liverpoola xD
miki30
Ja ba uzdigo se tip zbog zadnje 2, 3 godine Liverpoola. Ko fol ubraja City, Chelsea, Liverpool uvjek medju neke favorite dali za EPL, dali za Ligu Šampiona i uvjek ismijava United. A United više sija od sva ta tri kluba skupa. Nisam navijač Uniteda, čak sam ih zamrzio 1999, svako zna zbog čega, ali ovaj Racku Kenny kad stane smarati o nekakvoj jačini klubova pa omaložavati jedan United onda tačni vidiš koliki je to kreten i da nema ama baš pojma o fudbalu.
King_Kenny
...najvise su zasijali prije par kola kada su 5 komada na svom stadionu fasovali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.