Vršajević: Bitno je da naglasim da supruga i sin nisu zaraženi koronavirusom kao što se piše

Oglasio se bh. fudbaler

Vršajević: Bitno je da naglasim da supruga i sin nisu zaraženi koronavirusom kao što se piše

E. Čaušević

Turski klub Akhisar objavio je danas da je čak 12 igrača ovog tima zaraženo koronavirusom, a među njima je i bh. fudbaler Avdija Vršajević.

Bivši bh. reprezentativac je bio pozitivan na testiranju svog kluba, a pored njega zaraženo je još čak 11 igrača.

Nakon što je Akhisar potvrdio koji igrači su bili pozitivni na testiranju i Vršajević je odlučio da se oglasi i demantuje navode da su njegova supruga i sin bili pozitivni na testiranju.

"Želim da se oglasim s ciljem zaustavljanja dezinformacija o trenutnoj situaciji vezano za COVID-19. Situacija je takva da sam trenutno u izolaciji, zbog pozitivnog testa na COVID-19.

Sve je pod kontrolom, ja se osjećam dobro, bez javljanja intenzivnijih simptoma, te se nadam brzom oporavku, kako bih bio uz svoju porodicu i svoj tim.

Želim da iskažem punu podršku za svoj tim, te da kažem da mi je žao što nisam uz njih, ali ne sumnjam da će postići željeni uspjeh kroz nastupajuće utakmice.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Smatram da je bitno da naglasim i to da su moja supruga i sin, negativni na COVID-19, te bih ovom prilikom zamolio da se prestanu širiti dezinformacije. Ne smatrajte tuđe živote i privatnost izvorom zarade.

Hvala vam na razumijevanju i podršci, a najbolja podrška jeste da neistinu ne predstavljate istinom. Vidimo se uskoro, uz Božiju pomoć", poručio je Vršajević.

Top Komentari

kikimusampa
Ne daj se Avdija
0 0
19211921
Sretno Avdija! Sve ce to proci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti