"Hrvatskoj dajem prednost protiv Srbije"

Vršajević: Napali smo Portugal, napast ćemo i Grčku

Edmir Škorić

Svi bh. reprezentativci očekuju pobjedu u petak protiv Grčke, ali isto tako svi su oprezni i znaju kakva ekipa stiže u Zenicu.

"Sigurno da je ovo jedna veoma bitna utakmica koju morao dobiti. Grčka je tvrda ekipa, ali imamo ekipu koja svakom može dati minimalno jedan ili dva gola, a i tvrdi smo u odbrani. Napali smo Portugal, pa ćemo, nadam se, i Grčku", izjavio je Vršajević za SportSport.ba.

 

Neigranje Pjanića?

 

"Miralem je veoma bitan igrač, ali moramo naći zamjenu i da se ta utakmica dobije. Ko god dobije priliku da igra, siguran sam da će dostojno zamijeniti Pjanića." 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

U petak na Maksimiru Hrvatska protiv Srbije... "Imam dosta drugova koji igraju za Hrvatsku, pa stoga dajem prednost Hrvatskoj u toj utakmici."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.